Fotoobrazy oživí váš dům

fotoobrazy, fofr-obrazy, josef trakal

Co je fotoobraz?

Pokud si pod pojmem fotoobraz představujete fotografii velkých rozměrů, zklamu vás … Jedná se totiž skutečně o obraz. A může být klidně i malý, a to už od rozměru 20 x 20 cm. Na matné či bavlněné plátno té nejvyšší kvality jsou natištěné vámi dodané fotografie. Plátno poté schne stočené do role celých 48 hodin, tím se dokonale zafixují barvy. Následně se napne na dřevěný rám a váš fotoobraz je hotov. Ke každému obrazu dostanete vypínací klínky, kterými obraz v rozích ještě více zafixujete a vypnete.

fotoobrazy, fofr-obrazy, josef trakal
inspirační obrázek, zdroj: fofr-obrazy.cz

Materiál pro tisk

  • Matné plátno

Tento druh plátna využívají spíše profesionální fotografové a umělci, jelikož má vyhovující jemnou strukturu. Je tedy vhodné pro fotografie zaměřené na uměleckou tvorbu, portréty či akty. Poskytuje navíc klidnější reprodukci barev a má vyšší odolnost proti vlhkosti.

  • Bavlněné plátno s vysokou gramáží

Jedná se o pravé malířské plátno z bavlny určené k malbě a k tisku.

 

fotoobrazy, fofr-obrazy, josef trakal
inspirační obrázek, zdroj: fofr-obrazy.cz

Na co nezapomenout?

Fotografie musí být v první řadě v kvalitním rozlišení. A další věc je, že musíme počítat, že část plátna je nutné po okrajích zahnout, kvůli připevnění k rámu.

 

fotoobrazy, fofr-obrazy, josef trakal
inspirační obrázek, zdroj: fofr-obrazy.cz

 

     Z estetického hlediska určitě oceníte, že tisk je barevně stálý a nebledne. Černá černou zůstane!

V jednoduchosti je krása

V současné době je, nejen v interiérech, moderní jednoduchost. Nepleťte si ji ovšem se strohostí. Vždy je dobré svůj byt zútulnit, abychom si tím vytvořili domov. A ideálním doplňkem je právě fotoobraz. A nemusíte si vybrat pouze jednu fotografii. Můžete mít celé série a doladit se dají nejen obsahově ale i různou velikostí. Bojíte se do toho pustit sami? Nevadí, i v tomto vám může být ku prospěchu interiérový designer. A uvidíte, jak následně okouzlíte svou rodinu i přátele.

 

fotoobrazy, fofr-obrazy, josef trakal
inspirační obrázek, zdroj: fofr-obrazy.cz

Fofr-obrazy.cz

Jedná se o tradičního českého výrobce, který uvedl na trh novinku v podobě tisku na malířské plátno. Obraz se vypíná do masivního dřevěného rámu o tloušťce 4 centimetry. I rám je český produkt. Konkurence většinou používá centimetry dva. Fofr-obrazy.cz vyrábí ekologicky. Při výrobě obrazu vzniká minimální odpad (cca 0,06 m2 protisku materiálu). Pro tisk využívají barvy, které mají certifikaci o zdravotní nezávadnosti a jako třešnička na dortu je zabalení vaší objednávky do krabice z recyklovaného kartonu. Pokud rádi podporujete český trh, tak jsou Fofr-obrazy ideální volba.

 

jana-logo-150x150

Autor: Josef T.
Korektor: Jana B.

Líbil se vám článek? Sdílejte ho vašim přátelům

Přečtěte si mé další články